The VIP-Club is only accessible to people who live in Belgium/the Netherlands.

This is also the reason why the text and explanation are in Dutch.

VIP-Club

De VIP-Club is een groep mensen die de Wielersport een warm hart toedraagt. De VIP-Club is rechtstreeks gekoppeld aan KDM-Pack Cycling Team, maar legt geen verantwoording af aan de officiële organen binnen de vereniging.

Anders gezegd, het is een zelfstandige en exclusieve groep, die bovendien toegankelijk is voor iedereen die ouder is dan 18 jaar, ongeacht zijn of haar interesse in de wielersport.

De VIP-Club is een vorm van sponsoring/steun waarbij het voor particulieren mogelijk is de club financieel te ondersteunen.
De financiële middelen worden beheerd en geadministreerd door de penningmeester van KDM-Pack Cycling Team.

 

Wil je steunen maar geen lid worden van de VIP-Club?
Dit kan ook perfect, je kunt het team altijd vrijblijvend steunen met een bedrag naar keuze. Indien je hier meer info over wenst kun je steeds het contactformulier invullen. 

Prijs

De kosten bedragen €100 per jaar. Dit bedrag gaat naar de clubkas van KDM-Pack Cycling Team om zo de renners/rensters beter te ondersteunen en te voorzien van het nodige materiaal/voeding tijdens wielerstages, trainingen en wedstrijden.

Return

- Een vermelding op de website van KDM-Pack Cycling Team onder de rubriek VIP-Club.
- De leden van de VIP-Club kunnen aan enkele activiteiten deelnemen die voorzien worden door KDM-Pack Cycling Team. Zo kan er een bijvoorbeeld een mogelijkheid zijn om de koers eens een aantal ronden te volgen vanuit de volgwagen.

Leden

- Koen De Mets & Flavie Khan Mumtaz

- Diego Haenebalcke & Anne-Marie Mossiat

- Svenerick Haenebalcke & Kyra De Mets

- Wim Deweerdt & Anja Lecompte

- Tiebe Deweerdt 

Lid worden

Hoe kunt u lid worden van de VIP-Club?
Door het aanmeldingsformulier op te sturen naar ‘svenerick.haenebalcke@hotmail.com’. De penningmeester zal dan de €100 van uw rekening afschrijven d.m.v. een incasso. Je ontvangt zo snel mogelijk een certificaat van deelname zodat je weet dat je bij de VIP-Club hoort. Het lidmaatschap is voor 1 jaar en wordt automatisch verlengd, behalve als je het lidmaatschap voor 1 december opzegt. Als je lid van de VIP-Club wilt blijven hoef je dus niets te doen, je bent dan automatisch weer lid.

Dus; vraag alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren, collega’s, vrienden en kennissen om lid te worden van de VIP-Club van KDM-Pack Cycling Team. Het wordt net zoals het wielerteam één grote familie!