Geboren om mee te strijden

Gepubliceerd op 9 februari 2020 om 22:00

VZW KDM-Pack Cycling-team is een project waarbij we de nadruk leggen op “FUN”. Het is onze bedoeling om de renners/rensters die zich aansluiten bij de ploeg, kennis te laten maken met het plezier van de wielersport of deze terug oproepen. Daarnaast de nadruk te leggen op een zeer goede begeleiding en samen met het aanbieden van een mooi wielerprogramma.

KDM-Pack Cycling Team is als een "stom idee" ontstaan door gewoonweg een koelkast open te trekken. Bij het opentrekken van deze koelkast kwam het idee bij onze ondervoorzitter om een wielerploeg op te starten. Hierbij krijg hij steun van de voorzitter die op zijn beurt een VZW nodig had voor het organiseren van wielerwedstrijden. Bij deze sloegen ze samen de handen in elkaar en is VZW KDM-Pack Cycling Team een feit.

 

Om het doel van VZW KDM-Pack Cycling Team om het wielrennen in het algemeen, zowel voor dames als heren in al haar facetten te helpen ondersteunen zijn het oprichten van het wielerteam voor dames en heren, het organiseren van wielerwedstrijden ( Stanza Die Making Young Ladies Tour – sinds 2019 ), het opstarten van broeder-zusterschap met buitenlandse teams, … essentiële pijlers in onze structuur.

 

NO STRESS, HAVE FUN

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Rob Demasure
5 maanden geleden

hallo ik zou mij graag aansluiten bij het team kan dit ng

Svenerick Haenebalcke
5 maanden geleden

Dag Rob,
Stuur gerust een mailtje. We zullen hier dan verder afspreken.
Sportieve groet,
Svenerick Haenebalcke